Vicenç Prados
Dissabte, a les 13.00

El partit entre el Barça i el Valladolid de la Lliga d'handbol, a Esport3

Demà, a les 13.00, Esport3 emetrà el partit de la Lliga ASOBAL entre el Barça i el Valladolid. Els blaugranes jugaran pensant en el Madeburg de la Champions i Ortega dona descans a Gonzalo Pérez de Vargas, Pol Valera i Hampus Wanne

En menys de 48 hores el Barça torna a jugar. Si dijous va enfrontar-se al Porto per defensar el liderat de la Lliga de Campions, demà defensarà la seva imbatibilitat i lideratge a la Lliga ASOBAL davant del Recoletas Valladolid, amb el partit contra el Magdeburg a l'horitzó.

Contra els alemanys el Barça es podria assegurar la classificació per als quarts de final de la Champions i com a primer de grup. Per això, l'entrenador Antonio Carlos Ortega, només ha convocat quinze jugadors per enfrontar-se al Valladolid i ha donat descans a Gonzalo Pérez de Vargas, Pol Valera i Hampus Wanne, que van acabar el partit d'ahir amb petites molèsties físiques. Domen Makuc i Jaime Gallego segueixen de baixa.

Antonio Carlos Ortega ha cridat, del filial, l'extrem Ian Barrufet i el porter Filip Saric, de 19 anys, que, curiosament, també va anar convocat i va jugar el partit de la primera volta que el Barça va disputar a Valladolid.

El conjunt castellà arriba a aquest partit després de perdre per només dos gols contra el Bidasoa, el segon classificat a la lliga. I ho farà amb una baixa important a la porteria, la del veterà porter Yeray Lamariano, que als seus 40 anys ha decidit posar fi a una carrera professional de 22 temporades i ja no ha començat la segona volta de la lliga.

Els comentaris seran de Vicenç Prados i l'anàlisi tècnica de Víctor Tomàs.

esport3.cat

Anar al contingut