El partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions femenina entre el Barça i el Brann, a TV3

Demà, a les 18.45, TV3 emetrà el partit detornada dels quarts de final de la Lliga de Campions femenina que enfrontarà el Barça i el Brann, a l'estadi Johan Cruyff, amb l'objectiu de confirmar la seva sisena classificació consecutiva per a les semifinals de la Champions League

Les blaugranes tenen una renta d'un gol després de vèncer 1 a 2 a Bergen (Noruega) amb gols de Hansen i Paralluelo. El partit d'anada va estar marcat per la igualtat al marcador, ja que fins al minut 72 no es va decantar el triomf tot i les nombroses ocasions per fer-ho de què van disposar les de Jonatan Giráldez.

El Barça arriba al partit quatre dies després d'imposar-se 0 a 3 al Reial Madrid, perseguidor a la taula, deixant la lliga sentenciada.

Per la seva part el Brann, que va fer palès perquè és l'equip revelació de la competició, viatja a Barcelona amb més descans perquè no ha jugat partit de lliga i amb la moral ben alta per havet aconseguit plantar cara a les vigents campiones d'Europa.

Els comentaris seran de Danae Boronat i l'anàlisi tècnica de Mireia Vera.