Dissabte

El partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions femenina entre el Barça i el Chelsea, a TV3

Demà, a les 13.30, TV3 emetrà el partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions femenina que enfrontarà el Barça i el Chelsea, a l'estadi Lluís Companys

El Barça rebrà el Chelsea a l'estadi Lluís Companys en el partit d'anada de les semifinals de la Women's Champions League. Les blaugranes hi jugaran per segona vegada aquesta temporada, l'anterior va ser al novembre davant del Reial Madrid i es van imposar per 5 a 0. 

Un any després el Chelsea torna a creuar-se en el camí del Barça cap a la final de la competició. El curs passat l'1 a 1 del Camp Nou va servir per a classificar-se per a la final d'Eindhoven, gràcies a la victòria prèvia 0 a 1 a Stamford Bridge. 

El Chelsea arriba a Barcelona després de superar l'Ajax als quarts de final (global 4-1) i és l'actual líder de la lliga anglesa empatat amb el Manchester City. No pot comptar amb la seva referent atacant, Sam Kerr, lesionada de gravetat, però el seu recanvi, l'ex del Llevant Mayra Ramírez, s'ha adaptat ràpidament. Aquesta serà l'última oportunitat per l'entrenadora anglesa, Emma Hayes, de portar el Chelsea a la seva segona final de Champions ja que a l'estiu marxarà a dirigir la selecció dels Estats Units.

A les 13.00 començarà una prèvia, i a les 13.30 la transmissió de l'enfrontament, amb Danae Boronat, els comentaris tècnics de Mireia Vera i Laura Brugués a peu de camp. 

L'altra partit d'anada de les semifinals, entre l'Olympique de Lió i el PSG, a Esport3

L'Olympique de Lió i el París s'enfronten per quarta vegada a les semifinals de la Champions League. Les tres anteriors van decantar-se a favor de les lioneses que en els tres casos, a més, van acabar aixecant el títol. S'han enfrontat en onze ocasions, convertint-se en l'enfrontament més disputat en la història d'una competició femenina de la UEFA. 

L'Olympique va eliminar a l'anterior ronda el Benfica amb contundència: 1 a 2 a Lisboa i 4 a 1 a Lió (global 6-2). Compta amb la màxima golejadora de la competició (Diani, 7 gols) a qui van fitxar precisament del PSG l'estiu passat però ha perdut Le Sommer una de les seves jugadores més importants per una lesió de genoll. Cascarino és dubte seriós, en canvi, Hegerberg podria reaparèixer un cop recuperada de la darrera lesió.

El club amb més Champions de la història, avuit, és el favorit davant un PSG que ve de deixar fora el Hacken de Suècia: 1 a 2 com a visitant i 3 a 0 a París (global 5-1).

Les de la capital s'aferren a l'únic precedent positiu dels darrers anys: a quarts de final del 2021 el PSG es va classificar davant l'OL pel valor doble dels gols a camp contrari, situació que ja no es pot produir.

Els comentaris seran de Danae Boronat i l'anàlisi tècnica de Gerard Autet.

esport3.cat

Anar al contingut