Rosa Maria Bartroli
Rosa Maria Bartroli

El "Molt personal" de Catalunya Música estrena una nova sèrie de convidats

Dilluns 4 d'abril, a les 13.00, comença una nova tongada del "Molt personal", el programa de Catalunya Música en el qual un músic o una música convida a escoltar 5 playlists amb les músiques que li agraden especialment i que, per un motiu o un altre, l'han acompanyat al llarg dels anys. Músiques i paraules dels convidats que porten a conèixer-los molt millor.

Els nous protagonistes del "Molt personal" són l'arpista Esther Pinyol, les violinistes Elena Rey i Anna Urpina; els contrabaixistes Manel Fortià i Blai Gumí; la compositora Mariona Vila; la girafulls i historiadora Mireia Capdevila; el director d'orquestra Diego Martín-Etxebarria; el trombó Gerard Costes; la pianista Laia Masramon; la directora de cor Mireia Barrera; el clarinetista Pau Rodríguez; el pianista de jazz i compositor Lluís Vidal; el baríton Enric Martínez-Castignani i el compositor Bernat Vivancos

Presentat per Rosa Maria Bartroli i amb el muntatge musical de Pau Blasi i Josep Lluís Santiso, "Molt personal" és un programa de ràdio que s'emet de dilluns a divendres de 13.00 a 13.30. Està disponible a la carta al web de Catalunya Música. 

 

Anar al contingut