Diumenge, a les 13.50

El misteri de com fan fills les pomes, a l'"APM?"

El programa d'aquesta setmana, que s'emetrà aquest diumenge, 11 de febrer, a les 13.50, també assistirà a la gala dels Premis Gaudí i visitarà una banda de rapers catalans. 

Aquest diumenge, 11 de febrer, TV3 emetrà una nova edició de l'"APM?" a les 13.50. 
 
En el programa d'aquesta setmana hi tornarà a aparèixer l'Araceli, la dona darrere de la frase mítica "¿Cómo se acuestan las manzanas para tener manzanas?". Catorze anys després, l'equip del programa l'ha anat a trobar a Granada per intentar escatir el gran misteri: com fan fills les pomes?. 
 
Per la seva banda, la Nerea Sanfe portarà el "Catalunya on falla!" als Premis Gaudí. Allà, quedarà meravellada amb les ulleres dels Bayona, que ho filmen tot; farà una bateria d'acudits de l'Eugenio amb en David Verdaguer i es trobarà, per enèsima vegada, amb el seu amic per sempre: el president Pere Aragonès. I a la secció "Apocalypse Arnau", l'Arnau Garcia visitarà una banda de freestyle en català perquè li ensenyin a rapejar com un veritable freestyler.  
 
A més, el programa presentarà el tràiler de "Tractor & Furious", on els pagesos es posaran en peu de guerra per reivindicar els drets de la pagesia; descobrirà la funció més "APM?" de les noves ulleres d'Apple; una col guanyarà el festival Benidorm Fest i "Sense Ficció" dedicarà un reportatge a Freddy Krueger.  
 
Tot això i moltes coses més en un "APM?" de 33 minuts. 
 
I, a les xarxes socials del programa, el "Multivers de l'humor" es continuarà expandint amb més contingut inèdit: un nou videoblog de la Nerea, més enquestes de carrer de la Xènia, curiositats "APM"? amb Marc Lesan i el pòdcast de conspiracions de l'Arnau Garcia, entre moltes altres coses. 
 
 
Anar al contingut