El millor càtering de Barcelona, a "Joc de cartes"

Demà, a les 22.45, arriba un altre capítol de la segona temporada de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb DLO/Magnolia, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Aquesta setmana, el programa es desplaçarà a Barcelona, a la recerca del millor càtering

"Joc de cartes" buscarà el millor càtering de Barcelona en un programa molt especial. Tres empreses de càtering s'enfrontaran per endur-se el títol, i l'encarregat de decidir-ho serà un jurat format pels 12 restauradors que s'han emportat el Segell Blau al llarg d'aquesta segona temporada, és a dir, els que tenen el local més sostenible. La primera empresa de càtering que jugarà serà Just Royal Barcelona, dedicada a càtering per a empreses i casaments. Els propietaris són Alfredo Rodríguez i Elisabeth Pérez, que s'encarreguen de la cuina i les postres respectivament. El segon negoci és l'Airolo, una empresa de càtering centrada en la cuina tradicional catalana amb tocs d'autor. Josep "Tito" Santacana n'és el propietari i Francesc Brunet, el cap de sala. I el tercer negoci serà Lapetrella Càtering, una empresa de càtering saludable. Lara Petrella i Priscila Heiner són brasileres i copropietàries del negoci.

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada s'enfrontaran entre si per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

I després, a les 00.00, "Joc de cartes" rebrà vuit restauradors al Capritx

Aquesta vegada serà el Marc qui exercirà d'amfitrió dels vuit restauradors més divertits de la primera temporada. Tornarà a veure Carles Miró, Anna Sas, Adnaloy Osío i Juan Andrés Lauria. I també es retrobarà amb Richard Glezmar, Elisenda Masferrer,  Mercè Camins i Ladis Alcalà. En aquest programa es canvien les tornes i seran els restauradors qui avaluaran el Marc. Tindran set de venjança? El que està clar és que de vegades les coses no són el que semblen i els restauradors s'emportaran més d'una sorpresa.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut