Divendres al matí

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el portaveu del Sindicat de Llogateres i el nou president del Consell de Col·legis d'Agents de la Propietat Immobiliària de Catalunya

Demà, divendres, a "El matí de Catalunya Ràdio", Albert Segura parlarà d'habitatge en dues entrevistes: a Jaime Palomera, portaveu del Sindicat de Llogateres, i a Joan Company, nou president del Consell de Col·legis d'Agents de la Propietat Immobiliària de Catalunya.

A les 7.50, a les "Les veus de la crisi", el programa parlarà amb Eulàlia Sunyol, propietària d'una farmàcia, per saber com viuen aquest estiu amb la pandèmia.

A partir de les 7.58, moment per escoltar la cançó de l'estiu del músic Eric Vinaixa.

A les 8.15, entrevista a Joaquin Lopez Contreras, cap clínic de Malalties Infeccioses de l'Hospital de Sant Pau.

Tot seguit, a les 8.30, Albert Segura entrevistarà Jaime Palomera, portaveu del Sindicat de Llogateres, per saber com valora la decisió del Consell de Garanties Estatutàries de tombar una bona part de la proposició de llei per regular els preus del lloguer. A les 8.45, parlarà amb Joan Company, nou president del Consell de Col·legis d'Agents de la Propietat Immobiliària de Catalunya.

A partir de les 9.00, tertúlia amb Ferran Espada, director de Públic; Albert Ortas, director d'Intermedia, i Sònia Andolz, politòloga i professora a la UB.

A les 10.10, "El matí de Catalunya Ràdio" instal·la les "Gandules d'estiu" a Badalona en una conversa tranquil·la i estiuenca amb Tomàs Molina, meteoròleg; Lluís Marco, actor; Iu Forn, periodista, i Laura Fa, periodista.

La secció "Temps a la carta" arribarà a les 10.50 amb Dani Ramírez. A continuació, a les 11.05, "El consultori" descobrirà consells de jardineria amb Xavier Miró, jardiner i paisatgista de Miró Jardineria. A les 11.45, espai per a la música, amb una entrevista i l'actuació del cantautor Pau Alabajos.  

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, s'emet de dilluns a divendres, de set  del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut