Laura Rosel
Laura Rosel

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella

Demà, "El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella, per aclarir dubtes sobre la gestió de la pandèmia, en un moment que les xifres de contagi es disparen i les vacunes arriben amb comptagotes

A les 07.40, "Les veus de la Covid", en què es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Pere Joan Cardona, investigador de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol i cap de la unitat de tuberculosi experimental.

A les 08.45, entrevista a Adrià Comella, director del Servei Català de la Salut.

A les 09.15, "Taula d'anàlisi", amb Sergi Sol, periodista; Carles Fernandez, periodista, i Isabel Garcia Pagan, subdirectora de La Vanguardia.

A les 10.40, entrevista a Kiko Amat, que acaba de publicar el seva última novel.la: "Revancha" (Editorial Anagrama).

A les 11.07, "Dives", una combinació galàctica que ens fa entrar en un món molt especial i original amb Marina Rossell; Jaume Sisa, i Pau Riba.

A les 11.35, "Televisió", un repàs de tota l'actualitat televisiva amb Santi Villas; Tono Hernàndez, director de programes a Veranda TV, i Rebeca Rodríguez, periodista.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Chaliee Pee, que convidaran, amb motiu de la BCNegra que té lloc aquests dies, l'escriptora Susana Hernández i l'escritori periodista Lluís Llort, que ha guanyat la primera edició del premi Paco Camarasa de novel·la negra amb "Herencias colaterales" (Alrevès, 2019).

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut