Narcís Bardalet puja "Al cotxe!", amb Eloi Vila.
Narcís Bardalet puja "Al cotxe!", amb Eloi Vila.
Dijous, a les 23.40

El forense Narcís Bardalet puja "Al cotxe!", amb Eloi Vila

Dijous, a les 23.40, TV3 emetrà un nou viatge del programa "Al cotxe!", amb Eloi Vila com a conductor i entrevistador. Després de l'emissió d'"Una altra història", "Al cotxe!" torna amb una altra conversa en profunditat, aquesta setmana amb el forense Narcís Bardalet.

Narcís Bardalet: "De petit mirava que no hi hagués un mort sota el llit"

El forense Narcís Bardalet puja "Al cotxe!" i revela que de petit tenia por als morts. Va decidir superar-la assistint a una autòpsia i, des d'aleshores, va tenir clar quina seria la seva professió. Durant el trajecte, Bardalet s'apassiona explicant els casos que més l'han impressionat, com el tsunami de Tailàndia o la misteriosa mort d'un nen engolit per la sorra de la platja. Va ser un dels forenses que va embalsamar Dalí i sap moltes coses que no pot explicar. Ara és el protagonista de la nova sèrie documental de 3cat "El forense".

 

El programa

Durant sis anys d'emissió, prop de 400 persones del món de la cultura, les arts, els esports, la comunicació i l'activisme social han pujat "Al cotxe!". En un clima de complicitat, durant el trajecte que fan en cotxe, Eloi Vila conversa amb els convidats sobre tota mena de temes, que fan descobrir la persona que sovint s'amaga darrere la imatge coneguda del personatge.

 

ccma.cat/3cat/al-cotxe

#AlCotxe3Cat

Anar al contingut