Dijous, a les 22.05

El desig de Felip VI, a "Polònia"

Aquest dijous, a les 22.05, un nou capítols de l'espai de sàtira política de TV3 "Polònia". A la Zarzuela, el rei Felip VI (Pep Plaza) està molt preocupat per les manifestacions a Ferraz. Tot i l'estupor de la reina Letícia (Agnès Busquets), Felip VI parlarà obertament de tenir el seu propi cop de *SORT*.

Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Natàlia Mas (Agnès Busquets) aniran al caixer del PSOE a cobrar tot el que els han promès a canvi de la investidura de Pedro Sánchez (Pep Plaza). Malauradament, descobriran que han sigut PSOEitzats.

Mentrestant, a Brussel·les, Carles Puigdemont (Queco Novell) ha estat segrestat per un grup de terroristes molt fans de Puigdemont a causa de les acusacions per terrorisme. L'expresident, però, intentarà convèncer-los que ell no és terrorista.

D'altra banda, José María Aznar (David Marcé) ha rebut un missatge d'Isabel la Catòlica i s'ha transformat en El Mesías per difondre el seu discurs. Per aquest motiu ha creat un grup per salvar Espanya: els Jose Maris.

Pablo Motos (Xavi Espinosa) ha vingut a divertir-se al "Polònia", però aprofitarà el moment per queixar-se de l'actual món de l'humor, perquè ja no es pot fer broma de res sense que t'ataquin.

Pedro Sánchez (Pep Plaza) té un bon caos muntat amb el pacte d'investidura. Ara ha de fer el cor fort i enfrontar-se al pacte com el president preparat que és.

Xavi Hernández (Xavi Espinosa), fart de totes les crítiques rebudes, demana una ronda d'aplaudiments per tots els comentaris crítics i sarcàstics que ha hagut de sentir les últimes setmanes.

I, al "TN", Toni Cruanyes (David Marcé) posa el focus de nou en la C-8, la cimera de cunyats, que aquesta vegada s'han reunit per parlar sobre la sequera.

tv3.cat/polonia

#Polònia3Cat

Anar al contingut