El periodista Jordi Sunyer
diumenge, 18.00

El derbi de Primera RFEF Sabadell- Barça Atlètic, diumenge a Esport3 

El derbi entre Sabadell i Barça Atlètic es podrà seguir en directe, des de la Nova Creu Alta, diumenge, a les 18.00, a Esport3.  

És un dels partits més repetits en la història del futbol català, un clàssic amb tots els ets i uts, i en la seva segona edició de la temporada arriba en un moment important per als dos equips.

Els arlequinats, des de l'arribada d'Òscar Cano a la banqueta, han iniciat una cursa sense fre cap a la permanència. Certament, han frenat lleugerament en les dues últimes jornades (dos empats), però les tres victòries anteriors fan que els arlequinats tinguin la permanència només un punt per sobre. Els reforços en el mercat d'hivern han donat resultat, sobretot Abde Damar, cedit per l'Eivissa, que ha anotat tres gols en les quatre últimes jornades. Els vallesans tenen les baixes de llarga durada, ja conegudes, de Pablo Monroy, Javi Gómez i Sander Ballero, i tindran fins a última hora el dubte del davanter Marcos Baselga. 

El Barça Atlètic ve d'empatar a casa davant la SD Logronyès, que està en zona de descens, i de perdre una gran oportunitat per mantenir el pols amb els equips capdavanters. Ara, el cinquè classificat, el Deportivo, és a tres punts i, per tant, la victòria és innegociable. Aquest cop, Rafa Márquez sí que tindrà condicionada la convocatòria per les necessitats del primer equip, que jugarà contra el Granada immediatament després. A part d'Héctor Fort i Pau Cubarsí, el mexicà es pot quedar sense Casadó, Unai Hernández o el "pichichi" Pau Víctor, habitualment convocats per Xavi Hernández. 

Els comentaris d'aquest partit seran de Jordi Sunyer, i l'anàlisi tècnica, d'Alberto Manga. 

esport3.cat 

Anar al contingut