El cartell més jove de la història d'El Desconcert omple la Sala Apolo de Barcelona

Parelles inesperades com les formades per Gossos i Triquell, Pol Bordas i Maria Jaume, Joan Garriga i El Pony Pisador o La Ludwig Band i Alidé Sans han fet vibrar l'espai de concerts habitual de la festa d'iCat

Els joves talents de l'escena musical catalana han omplert l'escenari de la Sala Apolo dei Barcelona en la setena edició d'El Desconcert d'iCat, aquest vespre.  

Per primera vegada, tots els conjunts d'artistes que han actuat junts s'han mantingut en secret fins a l'hora d'agafar els micròfons. Amb el cartell més jove des dels inicis de la gran festa anual, els nous músics han pres el relleu a artistes ja consolidats com Gossos o Joan Garriga, també presents al concert.   

"El Desconcert és una mostra de com la cultura catalana pot generar esdeveniments potents. Alguns dels eixos principals del pla estratègic de 3Cat és la cultura i la llengua i per nosaltres és molt important arribar a tots els públics amb música en català." Rosa Romà, presidenta de 3Cat 

"Demostra que la ràdio pública sempre està amb la cultura. Tots els grans grups de la música catalana han passat en algun moment per iCat." Jordi Borda, director de Catalunya Ràdio 

Els conjunts del 2024 

Vernat i Meritxell Neddermann 

Suu i Boye 

Paula Valls i Anaïs Vila 

Kelly Isaiah i OKDW 

Ven'nus i Al·lèrgiques al Pol·len 

Joan Garriga i El Pony Pisador 

Cookah P i Joan Garriga 

Lluc i Cloe 

Pol Bordas i Maria Jaume 

Dani6ix & IZZKID i Iglú 

Triquell i Llum 

Gossos i Triquell 

Maria Hein, Clara Vinyals i La Ludwig Band 

La Ludwig Band i Alidé Sans 

Entre tots, han defensat fins a 9 temes en català, 3 en anglès i 2 en castellà, passant per diferents gèneres musicals: des de "Paraules d'amor", de Joan Manuel Serrat, a "Mazas y Catapultas", de Kase. O i Rozalén, i fins a "Ain't no mountain high enough", de Marvin Gaye i Tammi Terrell".  

Totes les sorpreses han estat presentades pels comunicadors de 3Cat Berta Aroca, copresentadora de "LOFT", i Franc Lluís Giró, al capdavant del nou programa sobre l'escena catalana "Nota de veu". 

El Desconcert 2024 s'ha emès en directe a l'especial d'iCat i, per primera vegada també, a la plataforma 3Cat, des d'on ja es pot recuperar.  

 

#ElDesconcert 

Anar al contingut