Dissabte, a les 13.55, a TV3, i des de divendres, a la plataforma 3Cat

El cantant i actor barceloní Alex Cortés al Top1 de "Zona zàping"

Dissabte, a les 13.55, a TV3, i des de divendres, a la plataforma 3Cat, "Zona zàping" compta amb la presència cantant i actor barceloní Alex Cortés, que presenta al Top 1 la cançó "Ho tinc tot", un avançament del seu primer àlbum, i amb les millors imatges del programa.

Aquesta setmana, a "Zona zàping", continua la polèmica amb els arbitratges al Real Madrid, que han provocat reaccions als mitjans madridistes queixant-se de 3 penals no assenyalats. Un victimisme que ha tingut ressò a les xarxes amb paròdies diverses. Per contra, es veurà, gràcies a la intel·ligència artificial, com el president Florentino Pérez fa dir el que vol a Josep Pedrerol.

També es podrà veure la polèmica de la setmana amb un adolescent que li posa el dit al cul a un jugador en ple partit de 1a divisió, presentadors de bàsquet atropellats pels jugadors a l'escalfament previ, diverses tècniques de fans que intenten des de la grada distreure els llançadors de tirs lliures, i una reportera australiana atacada pels mosquits.

El "Top of the Tops" recupera, entre altres, l'ex-àrbitre Sergi Albert, expert en atacs de tos en directe.

I al "Zàping del Daniel", en Daniel parla dels Pump Trucks, autèntiques fàbriques de patacades, i en parla amb el seu inventor.

Al "No te la fotis" s'ensenyen les millors imatges rebudes a les xarxes socials (web, Instagram, TikTok, Twitter...) del programa. Aquesta setmana es veurà un recull de caigudes sobre rodes, relliscades a la neu, i què passa quan una escala no està ben subjectada.

I com cada setmana, una nova cançó a la secció viral "GO", i una selecció dels millors Reels d'Instagram.

tv3.cat/zonazaping

Anar al contingut