Diumenge

El Barça-Reial Madrid, a Esport3 i Catalunya Ràdio

Diumenge, a les 16.15, es podrà seguir en directe a "La TdT" de Catalunya Ràdio, la transmissió del partit que enfrontarà al Barça i el Reial Madrid al Camp Nou. A la mateixa hora, Esport3 estrenarà "Un dia de partit", amb Víctor Patsi al capdavant

Catalunya Ràdio

Diumenge, a partir de les 15.00, començarà a Catalunya Ràdio "La TdT", amb Ricard Torquemada i Bernat Soler al capdavant, per explicar tot el que passi al clàssic de futbol, que començarà a les 16.15.

Dissabte, el "Tot Gira", amb David Clupés, escalfarà motors amb la prèvia del partit i les rodes de premsa dels entrenadors. També hi seran durant l'arribada dels madridistes a la ciutat comtal.

I diumenge, "El club de la mitjanit" farà l'anàlisi del partit amb Ricard Torquemada, Sònia Gelmà, Oriol Domènech, Ferran Martínez, David Sánchez i Àlex Delmàs.

Esport3

Esport3 estrena, a les 16.10, "Un dia de partit", amb Víctor Patsi. Es farà el seguiment del partit d'una manera original, des de la casa d'un personatge culer o des de un lloc que sigui especial per a ell.

Víctor Patsi serà a Mallorca, a la Rafa Nadal Tennis Academy, i seguirà el partit en directe amb Toni Nadal, tiet i exentrenador de Rafa Nadal. Toni Nadal ha escollit els seus dos germans perquè s'uneixin a la festa: un de culer –Miquel Àngel Nadal, futbolista que va jugar al Barça 8 temporades– i un de madridista, Rafael Nadal.

A tots ells els acompanyaran dos culers de capçalera: el Leslie dels Sírex –en el paper de culer optimista– i Jaume Creixell –exjugador i exentrenador de futbol català que ha desenvolupat tota la seva carrera com a tècnic en equips de futbol catalans, actualment retirat– en el paper de culer rondinaire.

Els espectadors podran interactuar amb ells de dues maneres: via Twitter, amb l'etiqueta #upde3, i via WhatsApp, al número 634756720.

Quan s'acabi el partit, agafarà el relleu el "Gol a gol" postpartit, amb Jordi Grau al capdavant.

esport3.cat

catradio.cat

Anar al contingut