Vicenç Prados
Vicenç Prados
dissabte

El Barça visita la pista del Rebi Conca pensant en Europa

El partit, en directe per Esport3, a partir de les 17.00

 

Després de superar la visita del Bidasoa, el Barça viatja aquest cap de setmana a Conca on espera aprofitar el moment crític en forma de lesions de l'equip que entrena Lidio Jiménez i sumar dos punt més en el seu camí per revalidar el títol de lliga. Per aquest partit, el Barça viatja sense l'extrem suec Hampus Wanne, que s'ha quedat a Barcelona pel naixement del seu fill. El seu lloc en la convocatòria l'ocupa Ian Barrufet, que acompanyarà Aitor Ariño en l'extrem esquerre. Antonio Carlos Ortega seguirà tenint la baixa del pivot Jaime Gallego, encara lesionat al turmell esquerra.

El Rebi BM Conca, que va acabar segon a la lliga ASOBAL la temporada passada, aquest any té un rendiment molt diferent. És el tretzè classificat i només ha guanyat 6 partits de setze disputats. Ja eliminat de la Lliga Europea, el seu paper en aquesta temporada ha vingut marcat per les nombroses lesions que fan que estigui amb els membres justos per afrontar cada partit. En l'últim, precisament, va perdre fins a tres jugadors per lesió: el porter català David Mach, el lateral Rubén Río, i l'extrem terrassenc Arnau Fernández. A més, durant l'aturada per l'Europeu ha vist com un dels seus jugadors importants, l'argentí Fede Pizarro, es desvinculava del club i marxava a jugar a la lliga de Kuwait. En el seu lloc, l'equip ha fitxat el central congoleny amb passaport francès, Aurélien Tchitombi. Aquest central, de 30 anys, s'ha compromès pel que resta de temporada i dues més, després de quedar lliure de l'AEK d'Atenes i amb un passat a la lliga francesa després de passar per equips com el Tremblay, el Nancy o el Chartres.

Pel Barça, el partit contra el Conca servirà per acabar de posar l'equip a punt pensant, sobretot, en la represa de la Lliga de Campions. La setmana que ve, dimecres, el Barça jugarà a Dinamarca, a la pista del GOG Gudme, on defensarà el liderat del seu grup.

El partit de demà entre el Rebi BM Conca i el Barça començarà a les 17.00 amb transmissió en directe per Esport3 i amb el comentaris de Vicenç Prados i l'anàlisi tècnica de Víctor Tomàs.

esport3.cat 

Anar al contingut