Víctor Tomàs, Joan Ramon Vallvé i Mireia Vicente
Víctor Tomàs, Joan Ramon Vallvé i Mireia Vicente
Dijous, a les 20.45

El Barça busca la classificació pels quarts de final de la Champions d'handbol contra el Porto, a Esport3

Demà, a les 20.45, Esport3 emetrà el partit de la dotzena jornada de la Lliga de Campions d'handbol que enfrontarà al Barça i el Porto al Palau Blaugrana

Els barcelonistes segueixen liderant el seu grup de la fase regular amb deu victòries i només una derrota. Si l'equip de Carlos Ortega derrota els portuguesos i el Veszprém no pot guanyar el GOG, estarien matemàticament classificats per als quarts de final amb el factor pista a favor sense haver de disputar l'eliminatòria prèvia de vuitens.

Si no ho aconsegueixen dijous, el Barça tindrà dues noves oportunitats a la pista del Magdeburg la setmana que ve i en l'última jornada al Palau contra el Montpeller.

El Porto és el penúltim classificat del grup amb només tres victòries, l'última fa gairebé quatre mesos contra el GOG. A la primera volta d'aquesta Champions els barcelonistes es van imposar al Dragao Arena per un clar 30 a 38. A la lliga portuguesa, el Porto ocupa la segona posició, a cinc punts de l'Sporting i a tres punts del tercer, el Benfica.

Els comentaris seran de Joan Ramon Vallvé i l'excapità blaugrana Víctor Tomàs. A peu de pista, Mireia Vicente s'encarregarà de buscar l'opinió i les reaccions de tots els protagonistes.

esport3.cat

Anar al contingut