Falten tres dies perquè es constitueixi el Parlament i encara no ha transcendit si els partits han arribat a algun acord per a la formació de la mesa

E24: especial constitució del Parlament

Els serveis informatius de 3Cat faran una cobertura multicanal de la primera jornada de constitució del Parlament de Catalunya, segons els resultats de les eleccions del 12 de maig

Els equips informatius de 3Cat oferiran una cobertura completa de la primera sessió de la constitució del nou Parlament de Catalunya a TV3, al 324, a Catràdio i a la plataforma 3Cat. Un desplegament multicanal, amb la col·laboració dels caps d'informatius i política i els millors analistes.  

TV3, el 324 i la plataforma 3Cat (de les 16.00 a les 19.00) 

TV3 i el 324 faran l'emissió simultània de l'especial informatiu "E24: El nou Parlament", a partir de les 16.00 i fins a les 19.00 aproximadament. 

Un programa presentat per Toni Cruanyes, amb l'anàlisi de Jordi Pons, cap de Política de TV3, Txell Ortiz, sotscap de Política de TV3, i la corresponsal parlamentària, Anna Poch.  

També es podrà seguir aquest especial a través de la visualització en directe de la plataforma 3Cat. 

Catràdio, Catalunya Informació i la plataforma 3Cat (a partir de les 14.00) 

Catràdio i Catalunya Informació s'hi posaran a partir de les 14.00 amb el "Catalunya Migdia", amb l'Òscar Fernàndez desplaçat al Parlament i la Sara Riera des de l'estudi. A partir de les 15.00 i fins que s'acabi el ple, l'equip de Política dels serveis informatius de Catràdio seguirà l'acte, amb periodistes a la cambra i dues taules d'especialistes.  

Com amb les emissions televisives, també es podrà seguir la cobertura radiofònica a través de l'app de Catràdio i de la plataforma 3Cat.   

 

#12M3Cat 

Anar al contingut