Comença el rodatge d'"El Forense", la nova sèrie documental de TV3 per a conèixer la mort i valorar la vida

TV3 roda la sèrie documental, "El forense". De la mà de Manel Alías, arribaran a l'espectador les històries i reflexions d'un dels millors forenses del país i gran narrador, Narcís Bardalet.

"El Forense" serà una sèrie única, amb divulgació, suspens, emoció i optimisme. Sí, parla de la mort però s'hi reivindica la vida.

El forense Narcís Bardalet, al llarg de la seva carrera professional, ha trobat patrons de conducta que retraten la condició humana davant la mort. Compartirà els seus coneixements i anys d'experiència amb Manel Alias, presentador i conductor de la sèrie, per conèixer la mort i entendre el sentit de la vida 

Basada en les memòries de Narcís Bardalet, cada capítol conté la història d'un cas principal i alguns de secundaris. En cada un dels episodis, 6 de 60 minuts,s'aniran creuant diferents moments d'entrevista a Narcís Bardalet, les reflexions de Manel Alías i la mateixa investigació sobre el terreny per buscar altres mirades i complementar cada relat amb preguntes a testimonis actuals que han estat al llindar de la mort i que han pres consciència del valor – i la fragilitat- de l'existència.  

Anar al contingut