Christopher Walken, les relacions gais al cinema i l'estrena de "100 metros", a "Cinema 3"

Demà, a partir de les 11.00, arriba una nova edició del programa més cinèfil i veterà de TV3, "Cinema 3". Jaume Figueras entrevista Christopher Walken, amb motiu del Gran Premi Honorífic que va recollir al Festival de Sitges 2016.

L'actor nord-americà, especialitzat en personatges misteriosos i inquietants, repassa alguns dels rols més inoblidables de la seva carrera, en títols com "El caçador", "Diners caiguts del cel", "Pulp fiction" o "Amor a quemarropa".

Reportatge sobre la visualització cada cop més freqüent i honesta de les relacions homosexuals a les pel·lícules que arriben a les cartelleres. El programa n'ha parlat amb la directora Catherine Corsini, directora del film "Un amor de verano"; el realitzador Olivier Ducastel i l'actor Geoffrey Couët, codirector i coprotagonista de "Theo & Hugo, París 5:59"; i amb Joako Ezpeleta, codirector de Fire!!, la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià de Barcelona.

S'estrena la pel·lícula, amb participació de TV3, "100 metros". Jaume Figueras conversa amb el director Marcel Barrena d'aquesta comèdia dramàtica protagonitzada per Dani Rovira, Karra Elejalde i Alexandra Jiménez.

També arriba a la cartellera el film "La bailarina", que recrea la intensa experiència creativa de la coreògrafa Loïe Fuller i la seva relació turmentosa amb la mítica Isadora Duncan. "Cinema 3" ha entrevistat la directora, Stéphanie di Giusto.

I, a la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina parlaran de pel·lícules en què hi té un gran protagonisme un cadàver, com a la recent guanyadora del festival de Sitges, "Swiss army man".

Imatge adjunta: Christopher Walken i Jaume Figueras, durant la gravació de "Cinema 3".

tv3.cat/cinema3

facebook.com/cinema3

twitter.com/cinema3

 

Anar al contingut