Catalunya Ràdio guanya el premi de Periodisme esportiu, al foment de la integració en ràdio

Un reportatge del periodista de Catalunya Ràdio Marc Negre que presenta l'atletisme com a eina d'integració s'endú el premi de Periodisme esportiu de Catalunya en la categoria de foment de la integració en ràdio.

El reportatge “Els nous atletes catalans”, emès en el programa Força Esports de Catalunya Ràdio, ha guanyat el IV Premi de Periodisme Esportiu de Catalunya en la categoria de “Foment de l’esport com a eina d’integració social”, apartat de ràdio. El guardó l’ha lliurat el conseller de la Vicepresidència, Josep-Lluís Carod-Rovira, juntament amb la secretària general de l’Esport, Anna Pruna, al Palau de la Generalitat.

“Els nous atletes catalans” és un reportatge de Marc Negre amb  muntatge musical de Miquel Jario. Es va emetre el 15 de març de 2006 i té una durada de cinc minuts. Amb l’excusa de la victòria de cinc atletes d’origen marroquí en el Campionat de Catalunya de Cros de l’any passat, el reportatge analitza com l’atletisme serveix com a eina d’integració.

El programa Força Esports, amb Santi Carrerras, s’emet de dilluns a divendres de vuit a nou del vespre a Catalunya Ràdio.
Anar al contingut