Sebastian Knauer, pianista i director (Foto: Steven Haberland)
Sebastian Knauer, pianista i director (Foto: Steven Haberland)

Catalunya Música transmet en directe el concert matinal de l'OBC

El diumenge 15 d'abril, a les 11.00, Catalunya Música oferirà en directe, des de L'Auditori de Barcelona, el concert de Pascal Schumacher, vibràfon, Sebastian Knauer, piano i direcció i l'OBC, que interpretaran obres de Wolfgang Amadeus Mozart i Arash Safaian.

Els comentaris de la transmissió d'aquest concert, que té el suport de l'Obra Social "la Caixa", els farà Joan Vives.

L'OBC ofereix aquest cap de setmana la primera audició d'una de les obres del compositor iranià resident a Alemanya Arash Safaian. És un admirador de la producció de Johann Sebastian Bach i ha escrit cinc obres a l'estil del compositor barroc alemany amb un llenguatge modern i encisador. Es tracta  d"Über Bach", cinc concerts sobre temes de Bach per a piano, vibràfon i orquestra de corda que l'OBC oferirà en primera audició amb Pascal Schumacher, vibràfon, i Sebastian Knauer, piano i direcció.

A més, el concert es completarà amb la "Simfonia n. 25 KV 183" que Wolfgang Amadeus Mozart va compondre el 5 d'octubre del 1773 quan tenia 17 anys i amb el "Concert per a piano n. 23 KV 488", que va acabar el 2 de març de 1786, quan tenia 30 anys. En aquella època Mozart obtenia els més grans com a pianista, i ell mateix el devia interpretar en un concert per a abonats que es va fer la primavera d'aquell mateix any a Viena.

La transmissió en directe d'aquest concert estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

 

 

Anar al contingut