Ballar i evadir-se amb uns científics de l'IRB Barcelona, a "Ballar"

Demà, a les 22.00, el 33 emetrà un nou capítol de "Ballar", un programa en què s'acostaran al ball per acabar parlant de la vida. Per demostrar que tothom pot ballar, en cada capítol el coreògraf Pere Faura es posa un repte: fer ballar una coreografia a un col·lectiu que no ho acostuma a fer.

Per sortir de la rutina i evadir-se de les preocupacions, el millor que es pot fer és anar a ballar a la disco. Però Pere Faura ha decidit donar-li la volta a la truita. Reunirà un grup de científics de l'IRB Barcelona i transformarà els seus laboratoris en una sala de festes.

Sense cap mena de dubte, ballar és una eina fantàstica per desconnectar del dia a dia. Però què passa si ets ballarí i et passes de dilluns a divendres ballant? El coreògraf Miquel Barcelona i el ballarí de claqué Guillem Alonso explicaran com senten la dansa i què fan per evadir-se.

I és que "ballar ens fa sentir lliures, ens transporta i ens fa millors". Ballem per celebrar coses, per passar-nos-ho bé, per compartir i, fins i tot, per reivindicar. Ballem amb els amics, amb la parella, amb la mare. També sols, agafant-nos de les mans o en rotllana. No hi ha una manera de ballar, n'hi ha tantes com persones.

tv3.cat/ballar

facebook.com/ballartv3

twitter.com/ballartv3

instagram.com/ballartv3/

Anar al contingut