Eufòria
Eufòria
Divendres, a les 22.05

Arriba la primera gala del relleu d'"Eufòria"

Demà, a les 22.05, es viurà una gala diferent a tota la resta. Per primera vegada a la història d'"Eufòria" en una mateixa gala marxarà un concursant i tornarà a entrar un dels expulsats. A més, la direcció del programa prepara un nou anunci impactant que afectarà el concurs i Miki Núñez presentarà en exclusiva el seu nou tema

Aquesta tercera temporada d'"Eufòria" està trencant tots els esquemes. Per primera vegada a la història del programa es viurà una gala mai vista, la gala del relleu. Divendres, els set concursants actuaran i interpretaran els seus temes, el jurat valorarà i el públic decidirà qui ha de marxar. Però, en aquest cas, la plaça que deixi l'expulsat serà ocupada per un dels ex concursants d'aquesta tercera temporada, que tindrà dret a tornar a la competició.  

Hugo, Tamara, Dounia, Yuk, Rangel, Pau Culleré, Fredrik, Bita o Lluna? Un d'ells tornarà a ser concursant del programa. La decisió està en mans del públic i les votacions, que es van obrir durant l'anterior gala, estaran actives durant tota la setmana i es tancaran el mateix divendres. A més, com a novetat, l'audiència pot emetre fins a tres vots al dia.  

Per tornar a la competició, els expulsats poden fer campanya durant aquests dies per demanar el vot a l'audiència, utilitzant les xarxes socials i penjant covers per demostrar el seu talent. A més, els nou exconcursants actuaran de manera conjunta a l'inici de la propera gala per retrobar-se amb l'escenari i amb el públic.  

Una nova expulsió, l'entrada d'un dels exconcursants i una nova sorpresa impactant. La direcció del programa prepara un nou anunci que afectarà el que queda de concurs.  

A més, per fi es podrà anunciar que viuran en directe l'actuació de Miki Núñez, que presentarà en exclusiva sobre l'escenari el seu nou tema "Dins del meu cap". I també rebran la visita de Renaldo & Clara que venen a presentar el seu tema "Globus".  

3cat/euforia

instagram.com/euforia3cat/

#Eufòria3Cat

Anar al contingut