JURAT CONFIRMAT!

Alfred García, nova cara d'"Eufòria" després dels fitxatges de la coreògrafa internacional Natalia Palomares i l'actor Alfons Nieto

Continua la renovació a la tercera temporada d'"Eufòria" amb la incorporació d'Alfred García al jurat. L'acompanyaran Albert Sala, que també s'estrena en aquesta difícil tasca a l'exitós talent show, i l'actriu i presentadora Carol Rovira, que ja va ser als càstings de selecció dels 16 concursants.

Més novetats en la tercera temporada d'"Eufòria". Alfred García, que s'estrena a TV3 i a "Eufòria", serà nou membre del jurat d'aquesta tercera edició.

A més, Albert Sala, fins ara coreògraf en les dues temporades passades i que ja havia estat jurat a "Eufòria Dance", passarà a valorar les actuacions al costat de Carol Rovira, que continua la feina de la passada edició, la segona.

El nom d'Alfred García se suma a les novetats d'Alfons Nieto i Natalia Palomares en l'equip de preparadors que assessorarà els concursants. L'equip el completen Daniel Anglès, Clara Luna i Jordi Cubino, que repeteixen.

Alfred García

Amb 5 discos d'or i 5 discos de platí, Alfred García va aconseguir col·locar 16 cançons del seu autoproduït àlbum de debut, "1016" (2018), al top 200 de Spotify i al top 100 d'iTunes el primer dia de sortida del seu disc.

Avui en dia, el disc continua sent la 6a millor entrada d'un disc espanyol a Spotify España. Va ser nominat a millor artista de l'any a Los 40 Music Awards, a un Premi Odeón com a millor artista revelació, i es va endur el premi a millor cançó en català per votació del jurat amb el tema "Et vull veure" (2018). En aquests premis també va ser nominat, l'any 2020, a millor cançó en català per "Crema la nit".

L'any 2022, va ser guardonat amb el premi a millor artista de l'any als Premis Rac105. També va guanyar el premi a millor videoclip per "Wonder" als Premis Soundie 2019, entre altres guardons, i a Millor Gira (2020) per "The 1016 Tour", gira de concerts que va passar per 50 ciutats d'Espanya i l'Argentina: 70 concerts --el 80%, amb entrades exhaurides la primera setmana de venda-- amb més de 100.000 espectadors en un any i un final de gira al Sant Jordi Club amb més de 4.000 persones d'assistència.

Aquest 2023 Alfred ha presentat un nou projecte acompanyat d'un nou equip. Amb la seva firma amb la discogràfica catalana Música Global, l'artista reconnecta amb el seu idioma matern i la seva cultura i inicia el camí amb "Els teus ulls", el primer single d'aquesta nova etapa. El tema s'ha convertit en un fenomen viral a tot l'estat espanyol, amb gairebé 2 milions de reproduccions des del seu llançament, i ha entrat dins el Top 50 de cançons més buscades de Shazam Espanya i és la cançó en català número 1 més radiada durant tres mesos seguits. Una balada que es transforma en rumba catalana, en un moment en què l'artista busca fer d'aquest gènere musical i la seva llengua materna, el català, un llenguatge universal.

Albert Sala

Responsable de l'equip de coreografia d'"Eufòria" durant dues temporades, ha participat en formats internacionals de televisió, publicitat i cinema en productores com Warner i Disney. Es va estrenar com a jurat al concurs de ball '"Eufòria Dance". Sala ha saltat a la fama a Catalunya com a coreògraf d'"Eufòria" gràcies a la seva enorme creativitat, professionalitat i gran carisma, però fa molts més anys que es dedica al món de l'espectacle. Com a professional, ha treballat per a programes de la televisió espanyola, francesa, anglesa i holandesa com ara "Factor X UK", "Dancing with the stars" o "So you think you can dance", entre d'altres.

A Barcelona, lidera La Caja Negra, un estudi que compagina produccions d'audiovisuals i formacions de ballarins i ballarines professionals.

Carol Rovira

Presentadora, actriu, músic i cantant continua com a jurat en aquesta tercera edició del talent show. A TV3, Rovira ha presentat l'spin-off "Eufòria Dance" i "La gran vetllada". La camarlenca, que també és coneguda pel seu paper de Susi a "La Riera", té un exèrcit de seguidors arreu del món gràcies a la participació en altres sèries de ficció d'àmbit internacional. Paral·lelament, treballa en el seu projecte musical, en què canta temes propis, acompanyada del músic Anthony Ocaña.

3cat/euforia

instagram.com/euforia3cat/

#Eufòria3Cat

Anar al contingut