Dimecres, a les 23.25

"Al cotxe!", amb Eloi Vila, torna la nit d'estrena del programa "El llop" per conversar amb Àngel Llàcer, Enric Cambray i Elisenda Pineda

Demà, dimecres, a les 23.25, comença una nova temporada del programa "Al cotxe!", amb Eloi Vila com a conductor i entrevistador. El convidats que compartiran una conversa en profunditat amb Eloi Vila formen part de l'equip del programa "El llop", que presenta Àngel Llàcer.

Després de l'estrena d'"El llop", la nit d'aquest dimecres, 19 de gener, torna el programa "Al cotxe!" amb una edició especial. En aquest capítol, hi pujaran els actors Àngel Llàcer i Enric Cambray, i la guionista Elisenda Pineda, que explicaran com han viscut l'experiència de triar els actors i les actrius de teatre amateur que hauran d'interpretar el clàssic teatral "Terra baixa", d'Àngel Guimerà, a "El llop".

"El llop", que mostrarà com es prepara la representació des de zero, destaca la importància de les companyies de teatre amateur i reivindica el paper del seu autor, de l'obra i de les companyies que l'han representat al llarg de la història. En aquest projecte, Àngel Llàcer és el director del programa i de la representació; Enric Cambray, l'ajudant de direcció, i Elisenda Pineda, la reportera encarregada de conèixer les històries dels pobles i dels seleccionats al càsting.

Aquesta temporada també pujaran "Al cotxe!", entre d'altres, els actors Àlex Monner i Paula Malia, els pilots Maverick Viñales i Àlex Palou, i els músics Joan Reig i Pau Debon.

Durant els quatre anys d'emissió a TV3 d'"Al cotxe!", hi han pujat més de 300 persones del món de la cultura, les arts, els esports, la comunicació i l'activisme social. La clau de la bona acceptació del programa és el fet que, més que entrevistar els convidats, Eloi Vila genera un clima de complicitat que li permet conversar sobre tota mena de temes, tant professionals com personals, per conèixer millor la persona que hi ha darrere de la imatge que tenim del personatge.

 

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3
spotify.com/alcotxetv3

#AlCotxeTV3

Anar al contingut