Aina Clotet, Premi Canneseries a la millor interpretació per "Això no és Suècia"

L'actriu protagonista i directora de la coproducció de 3Cat ha estat guardonada en la setena edició del festival Canneseries. La ficció va ser l'encarregada d'inaugurar la secció oficial. Només vuit sèries entre sis-centes de tot el món han entrat en competició.

Aina Clotet ha estat reconeguda amb el Premi a la millor interpretació al festival Canneseries pel seu paper a la sèrie coproduïda per 3Cat "Això no és Suècia".  
 
La sèrie que ha estat guardonada anteriorment amb el Premi Prix Europa a la millor sèrie de ficció de televisió de 2023, per part del Parlament Europeu; va tenir la seva première internacional en el prestigiós certamen francès i ara suma un nou premi a Canneseries. Es van projectar els dos primers episodis de la sèrie que es pot trobar completa a la plataforma 3Cat
 
Des del festival van destacar el seu "repartiment meravellós i equilibri perfecte entre les emocions i la vergonya aliena. Era impossible no seleccionar 'Això no és Suècia'. Una joia agredolça que un no es pot perdre!" 
 
La comèdia dramàtica narra la contradicció en la qual es troba una parella de pares joves a l'hora de protegir els seus fills dels perills de la vida. Creada per Valentina Viso, Dani González i Aina Clotet, i codirigida per Mar Coll i Aina Clotet, la sèrie consta de 8 capítols de 40 minuts, amb presència de les llengües catalana, castellana, anglesa i sueca. 
 
Una producció de Nanouk Films, Funicular Films i Anagram Sweden (Suècia), coproduïda per 3Cat, RTVE i STV en coproducció amb NDR (Alemanya) i YLE (Finlàndia), amb el suport de l'ICEC (desenvolupament i sèries), i de Creative Europa MEDIA i amb la participació de CreASGR. 
 
 tv3.cat/ficcioicinema  
Anar al contingut