5 produccions participades per 3Cat formen part de la programació del BCN Film Fest

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi, BCN FILM FEST, que se celebrarà del 18 al 26 d'abril, compta en la seva programació amb cinc produccions participades per 3Cat. "Casa en flames" serà la pel·lícula inaugural, "Escanyapobres" i "Caída libre" formaran part de la Secció Oficial, "Mala persona" es podrà veure a la secció Cinema amb Gràcia i "El rei Peret" formarà part de la secció Zona Oberta. Per totes serà la seva première mundial.

"Casa en flames" de Dani de la Orden i amb la participació de 3Cat
Pel·lícula d'Inauguració / Première mundial

Dani de la Orden ("Hasta que la boda nos separe", "El mejor verano de mi vida"), dirigeix "Casa en flames", comèdia dramàtica coral rodada en català sobre una família que revela els seus racons més foscos i amagats en una trobada de cap de setmana, protagonitzada per Emma Vilarasau, Enric Auquer, Maria Rodríguez Soto, Alberto San Juan, Clara Segura, Jose Pérez-Ocaña i Macarena García. El guió va a càrrec d'Eduard Sola amb qui torna a coincidir De la Orden després de la seva col·laboració a "Barcelona, nit d'estiu" i "Barcelona, nit d'hivern".

"Escanyapobres", d'Ibai Abad, coproducció de 3Cat
Secció Oficial / Première mundial

Ibai Abad ("The girl from the song") dirigeix "Escanyapobres", l'adaptació lliure en clau de western de la novel·la homònima de Narcís Oller, protagonitzada per Àlex Brendemühl ("Creatura", "Petra") i Mireia Vilapuig ("Selftape") juntament amb Quim Àvila ("Girasoles silvestres") i Laura Conejero ("Carícies"). 

"Caída libre" de Laura Jou i amb la participació de 3Cat
Secció Oficial / Première mundial

"Caída libre" és la segona pel·lícula de Laura Jou, el primer treball de la qual, "La vida sense la Sara Amat", es va presentar al BCN Film Fest el 2019. Produïda per J.A. Bayona i interpretada per Belén Rueda ("El orfanato"), Manuela Vellés ("Culpa") i Irene Escolar ("Competencia oficial"), es tracta d'un film emocionalment tens i complex sobre els límits del poder i del sacrifici.

"Mala persona" de Fer García-Ruíz i amb la participació de 3Cat
Cinema amb Gràcia / Première mundial

Fer García-Ruíz ("Descarrilados") dirigeix ​​aquesta comèdia negra i políticament incorrecta protagonitzada per Arturo Valls ("Camera Café, la película"), la recent guanyadora del Premi Goya a la Millor Actriu Malena Alterio ("Que nadie duerma") i Julián Villagrán ("AzulOscuroCasiNegro") sobre un home disposat a convertir-se en la pitjor persona del món i ser odiat per tothom.

"El rei Peret" d'Esteve Rovira, coproducció de 3Cat
Zona Oberta / Première mundial

En el marc del 50 aniversari de la seva actuació a Eurovisió, Esteve Rovira dirigeix aquest llargmetratge basat en les memòries del rei de la rumba catalana. Pep Anton Muñoz ("El cor de la ciutat") i Jordi Coll ("Merli. Sapere Aude")interpreten al cantant en diferents etapes de la seva vida en un film centrat en la part més desconeguda i apassionant de la vida de l'artista.

tv3cat/ficcioicinema

Anar al contingut