3Cat presenta la seva nova plataforma a la indústria audiovisual i fa balanç de les primeres setmanes de funcionament

Aquest dimarts, 14 de novembre, a partir de les 10.00, la presidenta de 3Cat, Rosa Romà, donarà les primeres dades d'usuaris de la nova plataforma des de la seva estrena. Ho farà en el marc de la IX Setmana del Talent Audiovisual, que organitza el Clúster Audiovisual de Catalunya

La nova plataforma digital de continguts de qualitat i en català 3Cat, que unifica tots els continguts radiofònics, audiovisuals i digitals de TV3 i CatRàdio, es presentarà davant de tota la indústria audiovisual catalana aquest dimarts, 14 de novembre, a partir de les 10.00, a l'auditori del Disseny del Hub de Barcelona. L'acte forma part del programa de la novena edició de la Setmana del Talent Audiovisual, que organitza el Clúster Audiovisual de Catalunya fins divendres, dia 17.  

Rosa Romà, presidenta de 3Cat, i Miquel Rutllant, president del Clúster, obriran la jornada i donaran la benvinguda als assistents, en una sessió presentada pel director i conductor del "TN vespre", Toni Cruanyes. Durant la seva intervenció, Romà donarà les primeres dades d'usuaris de la nova plataforma des de la seva estrena, el 30 d'octubre. A més, Cristina Villà, directora d'Innovació, Recerca i Estratègia Digital, presentarà la plataforma 3Cat davant de la indústria audiovisual catalana i donarà detalls dels primers dies de funcionament. 

Posteriorment, tindrà lloc la taula rodona "Impacte de les OTT en la indústria audiovisual dels territoris on operen", en què es presentaran exemples de televisions públiques europees que estan posant en marxa els seus canals d'OTT. Hi participaran Jordi Ferrerons, coordinador de la unitat transversal d'OTT de 3Cat; Alexander Gibelalde, d'EITB; Tom Peeters, director general digital de VRT de Flandes, a Bèlgica; Jarmo Lampela, director de ficció de YLE, de Finlàndia; i representants d'Auvio de Valònia, a Bèlgica.  

D'altra banda, dimecres 15 de novembre, a les 18.30, també a l'Auditori del Disseny Hub Barcelona, la Setmana del Talent Audiovisual abordarà l'èxit del programa "Eufòria", en una sessió amb la participació de representants de 3Cat i de la productora Veranda TV: Mario Daza, cap de Producció de TV3; Roser Sancho, productora d'"Eufòria"; Gisela Benet Pijoan, guionista del programa; i Tono Hernández, director i productor executiu d'"Eufòria" 

Anar al contingut