Guardons dels Premis Ateneus

3Cat, Premi Honorífic de la Federació d'Ateneus per la seva vocació de servei públic

El guardó reconeix la corporació per "tenir en compte l'essencialitat de les associacions socioculturals catalanes, especialment dels ateneus". 

3Cat rebrà el guardó honorífic dels Premis Ateneus 2023 en reconeixement de la seva vocació de servei públic a tot el territori català i per "tenir en compte l'essencialitat de les associacions socioculturals catalanes, especialment dels ateneus". 

 

El jurat del guardó, que atorga la junta directiva de la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC), assenyala en un comunicat que la bona sintonia entre la corporació i l'entitat s'ha fet palesa amb la participació de la FAC a la Comissió de Cultura i Llengua de la corporació i també amb la recent signatura d'un conveni de col·laboració entre ambdues institucions, que enguany commemoren el 40è aniversari. 

El Premi Honorífic té com a objectiu donar valor a entitats, institucions o persones relacionades d'alguna manera amb el món ateneista que han destacat en el seu treball en l'àmbit cívic, cultural o artístic del nostre país. 

La gala de lliurament dels Premis Ateneus, que enguany celebren la seva 34na edició, tindrà lloc el 12 de desembre a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació de Barcelona. L'acte tindrà com a mestra de cerimònies l'actriu i presentadora Elisenda Pineda.

Anar al contingut