La consellera de 3Cat Carme Figueras recollint el guardó a la transparència per al portal ccma.cat

3Cat, guardonada per les seves "bones pràctiques" en transparència

La distinció l'atorga el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, que reconeix la voluntat de "gestió responsable" de la Corporació a través de l'espai de transparència del seu portal corporatiu.

L'espai de transparència de la pàgina web corporativa de 3Cat, ccma.cat, ha rebut el "Premi a la millor comunicació de temes relacionats amb la transparència" que atorga anualment el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (CCJCC). El jurat ha valorat que la web "permet un canal comunicatiu de bones pràctiques de transparència".  

El guardó reconeix els professionals i les entitats públiques i privades que desenvolupen eines de comunicació que són favorables a la transparència en la gestió i retiment de comptes.  

Joan Vall i José Antonio González, president i vicepresident dels auditors catalans, respectivament, han fet entrega del guardó a Carme Figueras, consellera de 3Cat. Vall ha posat èmfasi en la voluntat de "gestió responsable" de la Corporació a través de l'espai de transparència del seu portal corporatiu. 

La consellera de 3Cat Carme Figueras acompanyada del president del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, Joan Vall (esquerra) i del vicepresident de l'entitat, José Antonio González

Una distinció a les bones pràctiques 

Al llarg de les seves 11 edicions, el guardó impulsat pel Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya ha premiat l'assoliment de compromisos de comunicació de transparència per sobre dels legals establerts, la creació d'eines de transparència a través de les xarxes socials, la promoció d'eines de lluita contra la corrupció mitjançant la comunicació i la promoció d'actes i jornades de debat sobre la transparència.  

Anar al contingut