3Cat estrena "Literal", el programa que trenca el mite que la Generació Z no llegeix

A partir del 17 de febrer, arriba a la comunitat jove EVA aquest nou espai de llibres i literatura, presentat per la periodista i creadora de continguts Bet Molina.

A "Literal", els bons llibres seran l'excusa per obrir melons i sobreanalitzar tot allò que passa al nostre voltant. Es parlarà de pors, inseguretats, lluites, ambicions, relacions, aspiracions... I, això també, de tant en tant es recomanarà alguna lectura imperdible. De vegades, no hi ha millor companyia que una bona història. 

"Literal" és el nou programa de llibres i literatura presentat per la periodista i creadora de continguts Bet Molina per a EVA, la comunitat jove de 3Cat. Es tracta d'un espai per trencar el mite que la Generació Z no llegeix.  

La primera temporada inclou 10 capítols dedicats cadascun a un tema, entre els quals el feminisme, el terror, l'humor, l'erotisme o l'aventura. A cada capítol, la Bet entrevistarà dues persones apassionades per la lectura i per al gènere en qüestió. Cada mes s'estrenaran dos nous episodis i es podran trobar tots a l'espai d'EVA de la plataforma 3Cat i al seu canal de YouTube. També hi haurà continguts addicionals als perfils de TikTok i Instagram d'EVA. 

Els dos primers capítols s'estrenen aquest dissabte, 17 de febrer. El primer estarà dedicat a la literatura feminista i comptarà amb la participació de la divulgadora Carla Galeote i la llibretera Carlota Freixenet; el segon, parlarà de novel·la de terror i policíaca amb Roger Tobau, cocreador del compte a les xarxes socials @monparanormal, i amb l'editora Marta Vidal.

"Literal" és una producció de 3Cat amb la col·laboració de PREST.  

Anar al contingut