3Cat estrena en primícia l'1 d'abril "L'Acadèmia", una superproducció sobre el competitiu món del futbol d'elit

La ficció, protagonitzada pels actors catalans Ton Vieira, Marc Soler, Marc Martínez i Rita González, aborda temes com la competitivitat, la superació personal, l'homofòbia o el masclisme en l'esport i es distribuirà a escala mundial. És una producció de Sony Pictures Television i Brutal Media amb la participació de 3Cat.

3Cat estrenarà en primícia el dilluns 1 d'abril "L'Acadèmia", una superproducció de Sony Pictures Television i Brutal Media ambientada en una escola de futbol on un grup de nois i noies s'entrenen en un dels millors clubs del món per arribar a ser grans estrelles mundials.

"L'Acadèmia" aborda temes com la competitivitat, la superació personal, l'abús de poder, l'homofòbia o el masclisme en l'esport. En aquest centre d'entrenament, la rivalitat impera tant a dins com a fora del camp, mentre cada personatge transita entre les seves pors, enveges, somnis i desitjos. Tots trauran el millor i el pitjor d'ells mateixos mentre lluiten per triomfar i trobar el seu lloc en la competició.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)

La ficció consta de vuit capítols i està protagonitzada pels actors catalans Ton Vieira, Marc Martínez, Marc Soler i Rita González. També compta, entre el repartiment, amb les actrius i actors catalans Mia Sala-Patau, Ebony Vidjrakou, León Martínez, Jaume Ibars i Irene Montalà i amb altres artistes consagrats com Bárbara Goenaga, Paco Tous, Diego Martín i Luka Peros.   

La sèrie, que Sony Pictures Television distribuirà a nivell mundial, es va gravar íntegrament a Catalunya durant l'estiu del 2023 i, gràcies a la participació de 3Cat, es podrà veure en català a la plataforma.

Aquest dijous s'ha fet  la preestrena del primer capítol als Mooby Balmes Multicines. L'acte, presentat pel periodista, comunicador i streamer Gerard Romero, ha comptat amb una sala plena de nois i noies d'escoles de formació de futbol de Catalunya, a més d'una representació de creadors de continguts joves del panorama audiovisual català. Després del visionat de l'episodi s'ha fet un col·loqui amb els actors de la sèrie i el públic assistent en què s'han tractat diverses temàtiques que aborda la ficció. El debat es pot recuperar al canal de YouTube de 3Cat.
Anar al contingut