3Cat celebra el Dia Mundial del Donant de Sang amb una gran donació

El personal de 3Cat podrà fer la seva aportació voluntària al centre de treball de Sant Joan Despí i a l'entrada de Catràdio a Barcelona

Aquest divendres 14 de juny, 3Cat se suma a la celebració del Dia Mundial del Donant de Sang amb la instal·lació de dos punts de donació al seu centre de treball a Sant Joan Despí i a l'entrada de Catràdio a Barcelona. 

Els professionals de 3Cat podran fer les seves aportacions al llarg del dia i aprofitaran els seus altaveus als diferents programes per unir-se a la campanya de conscienciació i crida a la solidaritat.  

A Catalunya, es necessiten una mitjana de 1.100 donacions diàries. La situació òptima és tenir sang per a 7-9 dies de consum, i això no sempre s'aconsegueix. A més, hi ha algunes dates crítiques, com l'estiu o el Nadal, en què el nombre de donants disminueix i provoquen una escassetat d'aquest recurs mèdic en sortir d'aquests períodes de vacances.   

Per poder donar sang, només cal pesar 50 quilos o més i ser major d'edat. Els homes poden donar-ne quatre cops l'any i, les dones, tres, i se'n pot donar fins als 70 anys. 

Anar al contingut