Manual d'ús

2.1.2.3. Les transmissions esportives

Ens esforcem per oferir les competicions i els esdeveniments del calendari esportiu que considerem d’interès per a l’audiència, d’acord amb les nostres possibilitats i els nostres recursos.

Les nostres transmissions esportives són fidels a la realitat. Els narradors i col·laboradors expliquen amb exactitud els esdeveniments, i els analitzen i valoren amb rigor i professionalitat basant-se en dades objectives.

Narradors i col·laboradors són respectuosos en els seus comentaris i no donen per fet que tota l’audiència és partidària d’un dels competidors.

Sense renunciar a l’exactitud i el respecte, en les transmissions podem buscar la complicitat amb els simpatitzants dels esportistes i dels equips del nostre entorn.

En les transmissions es combina amb equilibri informació i entreteniment. Al relat s’hi afegeixen anècdotes, curiositats, comentaris tècnics, entrevistes, declaracions o intervencions de l’audiència.

Procurem fer les transmissions en directe i des del mateix lloc de l’esdeveniment. En cas que la transmissió sigui en diferit o que fem la narració des dels nostres estudis, ho indiquem a l’audiència.

Durant la transmissió anem informant l’audiència del resultat del partit o de la posició dels participants en la competició.

TEMES:
Informació Rigor Qualitat Opinió Material informatiu Llengua Interés informatiu Esports
Anar al contingut