Manual d'ús

2.3.1.3.1.1.2. Barris i districtes

Distingim clarament entre barri i districte quan coexisteixen les dues divisions. Parlem de barri quan ens referim a una entitat urbana diferenciada i amb fisonomia pròpia, i de districte quan designem l'entitat administrativa. Un districte engloba diversos barris.

   
A la Casa Orlandai, al barri de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona, fan una xerrada sobre els orígens del Japó. A la Casa Orlandai, al barri de Sarrià de Barcelona, fan una xerrada sobre els orígens del Japó.
El regidor de Cultura del districte de Sarrià assistirà a la xerrada sobre els orígens del Japó que es farà a la Casa Orlandai. El regidor de Cultura del districte de Sarrià-Sant Gervasi assistirà a la xerrada sobre els orígens del Japó que es farà a la Casa Orlandai.

En general, si la informació no es refereix a assumptes purament administratius, ens referim al barri i no pas al districte per ser més precisos i naturals.

   
A la Casa Orlandai, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona, fan una xerrada sobre els orígens del Japó. A la Casa Orlandai, al barri de Sarrià de Barcelona, fan una xerrada sobre els orígens del Japó.
TEMES:
PaísQualitatMaterial informatiuLlenguatgeLlenguaIdentificació
Anar al contingut