Futbol

Zidane admet que està decebut i reconeix que el Barça "es mereix" el títol de Lliga

El tècnic blanc ha admès que el Barça es mereix la Lliga, però ha assegurat que està content amb el que ha fet el seu equip. De Cristiano Ronaldo, Zidane ha explicat que el portuguès no ha jugat la segona part per un cop fort en un peu.

Actualitzat

L'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, ha admès certa "decepció" per no haver pogut guanyar la Lliga, després d'haver acabat el campionat amb dotze triomfs consecutius, i també ha afirmat que el campió, el Barcelona, ​​"s'ha merescut" el títol.

"Estic molt orgullós de tots els jugadors i de les persones que treballen al voltant de l'equip. Estem tots una mica decebuts, però al final, després de 38 jornades, cal pensar que el Barcelona està per davant i no el podem canviar, s'ha merescut la Lliga i nosaltres, 'chapeau' ", ha dit en la roda de premsa posterior al partit. Zidane ha assegurat que està "content" del que està "fent" el seu equip perquè, tot i "tenir dificultats, mai ha baixat els braços i sempre ha lluitat fins al final".

El tècnic francès, a més, ha anunciat que donarà un o dos dies de descans a la plantilla per després "tornar amb ganes per preparar bé la final" de la Lliga de Campions contra l'Atlètic de Madrid.

Pel que fa al portuguès Cristiano Ronaldo, el tècnic blanc ha explicat que el jugador té un cop fort en un peu i que per això no ha jugat la segona partit del partit després d'haver signat un doblet i disparat dues vegades al pal. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut