El Reial Madrid fa la feina contra el Dépor però la victòria és insuficient per guanyar la Lliga (0-2)

Els de Zinedine Zidane, tot i guanyar contra el Deportivo fàcilment, s'ha quedat sense títol. Els blancs depenien del resultat del Barça a Granada, que ha guanyat amb solvència (0-3) i s'ha embutxacat la Lliga en l'últim sospir.

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El Reial Madrid jugava contra el Deportivo el partit més important de tota la temporada que, combinat amb una victòria i un empat o derrota a Los Cármenes del Barça, els donava el títol de Lliga als blancs. Els de Zidane han dominat un Dépor amb poques idees i han fet els deures (0-2), però no n'hi ha hagut prou per embutxacar-se el títol.

Els blancs només han necessitat 7 minuts per inaugurar el marcador a Riazor. Bale ha fet una centrada cap enrere, Benzema fa una mala rematada que engalta Cristiano i no perdona davant la porteria de Pletikosa. Aquest és el gol número 34 de Ronaldo a la Lliga i amb aquest gol el Madrid se situava líder provisional, tenint en compte que el Barça empatava a 0 a Los Cármenes contra el Granada. Però un gol de Suárez en el minut 22 contra el Granada, ha enviat el títol cap a Barcelona provisionalment.

Ronaldo ha marcat el segon gol per al seu equip (0-2, minut 25), amb polèmica inclosa per una possible falta de Bale a Arribas prèvia a la diana. El portuguès ha rematat de cap una sacada de córner dins de la porteria gallega. El portuguès, a més, ha enviat dues pilotes al pal durant el primer temps de partit. Mentrestant, a Los Cármenes, Suárez ha marcat el 0-2 al minut 37, amb un marcador que donava més tranquil·litat els blaugrana abans del descans.

Zidane ha sorprès tothom fent sortir a la repressa James, enlloc de Cristiano Ronaldo. Amb aquest canvi Suárez s'ha adjudicat també el Pichichi, i s'ha convertit en el tercer jugador de l'Uruguai que el guanya, després de Da Silva i Forlán. El conjunt blanc s'ha desinflat una mica en la segona part, segurament pel resultat a Los Cármenes, i s'han pres el partit amb més relax. El Dépor ho ha aprofitat per intentar acostar-se en el marcador als blancs creant més d'una jugada de perill que gairebé acaba en gol.

Al final, un 0-2 a favor dels blancs, que queden segons en la classificació, a un punt del Barça, guanyador del títol.