Barça

Xavi: "No sé què passarà amb Frenkie de Jong, però ja sap la meva postura i la del club"

L'entrenador blaugrana s'ha mostrat molt satisfet amb l'equip després de golejar el Pumas, però ha deixat clar que és ara quan comença l'important

Redacció Esport3Actualitzat

Estrena amb nota del FC Barcelona al Camp Nou aquesta pretemporada. Els de Xavi Hernández han atropellat per 6 gols a 0 el Pumas mexicà en un 57è Trofeu Joan Gamper en què sempre s'han mostrat superiors.

Al final del partit, l'entrenador ha fet balanç de la pretemporada, que arribava aquest diumenge a la seva fi, i s'ha mostrat satisfet i il·lusionat amb el que té al davant.

"Em sento molt estimat per l'afició i intentaré treballar per tornar-li l'estima. Tenim molta il·lusió i moltes ganes de fer bé les coses. Vull fer feliços els culers perquè s'ho mereixen i l'objectiu principal és guanyar títols."

Xavi, tot i les bones sensacions, ha explicat que "és dissabte vinent quan comença l'hora de la veritat":

"Hem de ser intensos, hem de tenir ritme i tenir fam per marcar primer que el contrari. Acabem amb moltes bones sensacions i la intensitat ha de ser innegociable a partir d'ara."

Preguntat per Frenkie de Jong, el tècnic ha explicat que "tothom està al mercat", però que el club i ell mateix ja han traslladat al jugador quina és la seva postura. A més, també ha volgut deixar clara la seva postura amb Nico i Pjanic.

"No sé què passarà amb ell perquè estem tots al mercat, però ell ja sap la meva postura i quina és la del club. És un jugador important. Nico i Pjanic ens poden ajudar molt."

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut