Barça

Xavi: "Molt malament ho ha hagut de fer el Barça perquè Messi no s'hagi sentit feliç"

L'ex del Barça parla sense embuts des de Qatar per a TV3 sobre la continuïtat del capità del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernàndez ha parlat del futur de Leo Messi en una entrevista a TV3 per a un programa especial que prepara el Departament d'Esports sobre el davanter argentí. Xavi ha estat taxatiu des de Qatar quan precisament avui s'han conegut les condicions de Leo Messi per seguir jugant al Barça.

"Em fa pena que no haguem aprofitat prou Leo Messi en els últims anys. Moltes vegades m'ha fet la sensació que el Leo no ha estat feliç al camp i em fa pena com a culer que no l'hàgim aprofitat prou tenint el millor jugador del món i de la història."

I davant les càmeres de TV3 afegeix amb rotunditat:

"Hem de mirar que el Leo sigui feliç perquè amb un Leo feliç tens molts més números de guanyar títols. Que no s'hagi sentit feliç en el que jo considero el club de la meva vida, em posa trist. Molt malament s'han hagut de fer les coses perquè el Leo no s'hagi sentit feliç."

 

Xavi no ha estat l'únic que ha parlat sobre el futur de Messi. Pep Guardiola també s'ha mullat.

 

Durant aquest mes de març, Leo Messi va superar el rècord de Xavi Hernández com el jugador culer que més cops ha vestit la samarreta barcelonista (767).

 

El dia que Messi va igualar aquest rècord, el mateix Xavi li va enviar un missatge:

 

 

Recentment, tant Messi com Xavi han estat escollits per France Football per formar part del millor equip de la història del futbol.

 

Xavi, un futur aspirant a la banqueta del Barça

El nom de Xavi ha estat darrerament lligat a la banqueta del FC Barcelona, i el de Terrassa mai ha amagat que seria la seva màxima il·lusió. Qui sap si Xavi podria ser un dels darrers entrenadors en la carrera de Leo Messi:

 

 

Aquestes declaracions són part del documental sobre Leo Messi que TV3 està preparant per al final de temporada, on també apareixen Pep Guardiola, Andrés Iniesta, Luis Enrique, Jorge Valdano, Fabio Capello, Ronaldinho, Luis Suárez, Ernesto Valverde, Neymar o Xabi Alonso.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut