Barça

Xavi Hernández suma reforços per al derbi

A banda del retorn de bona part dels internacionals, va recuperant jugadors lesionats que ja fan feina amb el grup com Piqué, Pedri, Eric Garcia, Sergi Roberto i Nico.

Xavi LemusActualitzat

Quan queden tan sols 4 dies pel derbi que es jugarà al Camp Nou, Xavi continua fent entrenaments per tal d'implantar el seu ideari futbolístic. I ho fa cada cop amb més efectius. A banda dels jugadors internacionals que van tornat, l'últim d'ells Ter Stegen, també està recuperant jugadors lesionats que ja són a punt de rebre l'alta mèdica. Entre ells Piqué, Pedri, Eric Garcia, Sergi Roberto i Nico. Tots ells han fet l'entrenament amb el grup.

 

Per la seva banda, els internacionals espanyols, Busquets, Alba i Gavi, s'han entrenat al marge de l'equip acompanyats del preparador físic Andrés Martín.

Els jugadors del Barça van coneixent cada dia els nous mètodes d'entrenament, entre ells la combinació dels famosos rondos amb cursa continua per agafar ritme i velocitat.

Una altra de les intencions de Xavi és fer entrenaments individualitzats per corregir defectes i també agrupant als jugadors per línies en funció de la seva posició.

Abraçada Laporta-Alves

El lateral dret del FC Barcelona, ​​Dani Alves, i el president del club Joan Laporta han protagonitzat una de les imatges de la segona sessió d'entrenament de la setmana. Tots dos s'han saludat efusivament a l'inici de l'entrenament, marcat per la pluja.

 

 

ARXIVAT A:
Xavi HernándezDaniAlves
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut