Williams, Strycova, Halep i Svitolina, les quatre semifinalistes a Wimbledon (EFE)
Tenis

Williams-Brycova i Halep-Svitolina, semifinals femenines a Wimbledon

La nord-americana s'ha desfet de la seva compatriota Alison Riske (6-4, 4-6 i 6-3), la txeca s'ha imposat a la britànica Johanna Konta (7-6 i 6-1), la romanesa ha derrotat la xinesa Xuai Zhang (7-6 i 6-1) i la ucraïnesa ha estat la botxí d'una altra txeca Karolina Muchova (7-5 i 6-4)

Actualitzat

Aquest dimarts han quedat definides les semifinals femenines a Wimbledon. La romanesa Simona Halep ha estat la primera a aconseguir la classificació després d'imposar-se a la xinesa Xuai Zhang per 7-6 i 6-1. Halep, que torna a unes semifinals del Grand Slam londinenc després de cinc anys d'absència, s'enfrontarà amb la ucraïnesa Elina Svitolina, que s'ha desfet de la txeca Karolina Muchova per 7-5 i 6-4.

En l'altra semifinal s'enfrontaran Serena Williams i Barbora Strycova. La petita de les germanes Williams ha accedit a la penúltima ronda a l'All England Club per dotzena vegada a la seva carrera esportiva després d'imposar-se a la seva compatriota Alison Riske per 6-4, 4-6 i 6-3 en un duel molt igualat. Serena se les haurà amb la txeca Strycova, botxí de l'última supervivent local, Johanna Konta, per 7-6 i 6-1.

Anar al contingut