Georginio Wijnaldum celebra el seu gol davant el Cardiff (EFE)
Futbol

Wijlnaldum i Milner sostenen el Liverpool en el liderat

Amb aquesta victòria, el Liverpool recupera el liderat de la Premier i supera per dos punts el Manchester City, que té un partit menys. El conjunt anglès és el pròxim rival del FC Barcelona a la Champions.

Actualitzat

L'holandès Georginio Wijnaldum i James Milner han propiciat la victòria a Cardiff del Liverpool (0-2), que se sosté en el liderat de la Premier, en el mà a mà que manté amb el Manchester City.

El conjunt de Jürgen Klopp, que dimecres passat va segellar la seva presència a les semifinals de la Lliga de Campions i que les jugarà contra el FC Barcelona, no s'ha relaxat en el Cardiff City Stadium. Sense marge d'error després de la victòria dissabte del City contra el Tottenham (1-0), s'ha embutxacat els tres punts a la trenta cinquena jornada.

Al Liverpool li ha costat desencallar el partit contra el Cardiff, un rival ferm que esgota les seves opcions per sortir dels llocs de descens. El conjunt de Neil Warnock es juga la vida en cada partit, és avantpenúltim a la taula i està a tres punts del Brighton, que marca la salvació i que té un partit menys.

Els de Klopp han trigat gairebé una hora de partit per a començar a encarrilar el seu 27è triomf a la competició anglesa. Wijnaldum ha rematat un servei de córner de Trent Alexander-Arnold dins de la xarxa (0-1). 

El Cardiff ha tingut l'empat a tocar però sense encert i tot seguit, una falta de Sean Morrison dins de l'àrea ha estat sancionada amb la pena màxima, transformada per Milner (0-2).

Amb aquesta victòria, el Liverpool ecupera el liderat de la Premier i supera en dos punts el Manchester City, que té un partit menys. 

Anar al contingut