Espanyol

Vinicius Souza: "La història de l'Espanyol és un dels motius pels quals soc aquí"

La nova incorporació de l'equip blanc-i-blau es defineix com un jugador amb capacitat per recuperar pilotes i es compara amb el madridista Casemiro

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol ha presentat aquest migdia el seu tercer fitxatge d'aquesta temporada: el brasiler Vinicius Souza. El jove jugador de només 23 anys ha deixat empremta ja en la seva presentació, afirmant que la història del club blanc-i-blau ha estat un dels motius pels quals ha volgut venir, i per això ha rebutjat ofertes d'altres equips com el PSV, el Celtic o el Betis.

"Avui firmo contracte amb un equip meravellós. Estic molt motivat i vull agrair al club la bona rebuda que he tingut. Donaré el màxim per aconseguir moltes victòries. El que em va fer decantar per l'Espanyol van ser les converses amb el club, que em van motivar molt. La seva història també m'ha motivat i intentaré fer-ho el millor possible."

El migcampista també ha explicat que ja ha parlat amb el tècnic Diego Martínez.

"Ja he parlat amb l'entrenador. M'ha rebut molt bé, igual que tot el grup. El míster m'ha transmès que gaudeixi i que jugui com ho vaig fer la meva última temporada."

A l'hora de definir-se, no ha dubtat a posar com a exemple un jugador en qui emmirallar-se.

"M'han comparat amb molts jugadors com, per exemple, Nemanja Matic, però jo soc Vinicius. Soc un jugador ideal a l'hora de disputar la pilota en l'u contra u, a qui li agrada recuperar-la. Si em veig reflectit en un jugador és en Casemiro."

Vini, com ha volgut que l'anomenin, també s'ha mostrat ambiciós.

"Vinc d'un club guanyador i les aspiracions són guanyar cada partit. Vull sumar al grup i aportar el meu esperit."

Amb aquest fitxatge, l'Espanyol compta ja amb tres incorporacions per a la temporada 2022-2023: Joselu, Brian Oliván i el mateix Vinicius Souza.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut