Setmana marcada per les llàgrimes de Vinícius en el partit contra el racisme
Setmana marcada per les llàgrimes de Vinícius en el partit contra el racisme (EFE)
Futbol

Vinícius demana "presó" per als racistes després d'un dissabte detestable al futbol espanyol

El jugador del Reial Madrid lamenta els treus nous casos "menyspreables" de racisme aquest cap de setmana

Redacció Esport3Actualitzat

El racisme brota als camps de futbol. Tres episodis aquest cap de setmana confirmen que la xenofòbia continua molt present als estadis. Una mostra després d'una setmana marcada pel partit contra el racisme entre Espanya i el Brasil al Bernabéu i les llàgrimes prèvies de Vinícius. El jugador blanc ha tornat a pronunciar-se i ha demanat presó per a qui insulti als camps.

En primer lloc, Vinícius ha donat el seu suport a Marcos Acuña, jugador argentí del Sevilla i a l'entrenador del conjunt sevillà, Quique Sánchez Flores. El partit entre el Getafe i el Sevilla s'ha convertit en un escàndol racista i s'ha hagut d'aturar per crits infames com "Acuña, vens del mico". Per la seva banda, Sánchez Flores ha rebut insults per les seves arrels gitanes.

Vinícius també s'ha referit al porter del Rayo Majadahonda Cheikh Kane Sarr. El partit entre el Sestao i el Rayo Majadahonda s'ha suspès per un nou incident per crits racistes. El porter es va encarar amb aficionats de darrere la seva porteria i va acabar expulsat. "Que la seva valentia inspiri els altres", ha dit Vinícius sobre les víctimes de xenofòbia aquest dissabte.

 

"Aquest cap de setmana ni tan sols jugaré. Però hem tingut tres casos menyspreables de racisme a Espanya només aquest dissabte."

"Els racistes han de ser exposats i els partits no poden continuar amb ells a la grada. Només tindrem una victòria quan els racistes surtin dels estadis directes a la presó, lloc que es mereixen", ha dit Vinícius.

 

ARXIVAT A:
Vinícius
Anar al contingut