Futbol

Les llàgrimes de Vinícius: "Jo només vull jugar a futbol"

L'extrem madridista no pot contenir l'emoció en parlar de racisme en la prèvia de l'Espanya-Brasil

Redacció Esport3Actualitzat

L'estadi Santiago Bernabéu acollirà aquest dimarts un partit amistós entre Espanya i el Brasil que s'ha batejat com a "partit contra el racisme". L'amistós vol ser un desgreuge dirigit en especial a Vinícius. I l'extrem madridista, que ha sortit a la sala de premsa en la prèvia del matx, s'ha emocionat quan li han preguntat sobre el racisme a Espanya: 

"Jo només vull jugar a futbol. Només vull fer-ho tan bé com sigui possible per al meu club i per a la meva família."

Vinícius ha admès que ha pensat més d'una vegada a deixar la Lliga espanyola, "però això seria donar als racistes el que volen".

Les paraules de Carvajal dedicades a Cubarsí

La rivalitat entre el Reial Madrid i el Barça no es deixa veure a la selecció espanyola, on regna una cordialitat absoluta. N'és una prova les declaracions de Dani Carvajal, un dels madridistes que hi ha al combinat espanyol, quan li pregunten sobre l'estrena de Pau Cubarsí, amb 17 anys acabats de fer: 

"El vull felicitar pel debut. És un noi molt jove, però en els entrenaments, i l'altre dia en els minuts que va tenir, no desentona en cap moment. Ja s'està veient al seu club. Tant en Lamine Yamal com ell, o com el Gavi en el seu dia... són jugadors molt molt joves que toquen l'absoluta i hi estan al nivell." 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut