Cory Higgins, durant el partit que el Barça ha guanyat davant el Gran Canària (EFE)

Victòria del Barça de bàsquet contra el Gran Canària en un tercer quart per emmarcar (89-75)

Nikola Mirotic i Brandon Davies, amb 20 punts respectivament, han estat els blaugranes més letals de cara a cistella

Xevi BardoletActualitzat

El Barça de Pesic segueix sumant victòries i moments de partit absolutament fatals per al rival. Aquest diumenge s'ha trobat un bon Gran Canària i un Oriol Paulí, gironí format al planter blaugrana, rendint a un excel·lent nivell.

Al descans el marcador era d'empat a 43, després d'unes defenses més aviat toves per part dels dos equips. Aquesta vegada ha estat en el tercer quart, quan el Barça ha passat per sobre dels canaris, des de la defensa i amb uns minuts sublims de Hanga com a base, Mirotic, Higgins i Davies. Un parcial de 29 a 12 que ha resultat definitiu. Mirotic i Davies han acabat amb 20 punts cadascun i els darrers instants del partit han servit per als menys habituals. L'aler Sergi Martínez, del Barça B, ha debutat en l'ACB. Al final 89 a 75, i això que els tres bases del primer equip -Heurtel, Pangos i Delaney- estan ara mateix lesionats.