Futbol

Víctor Espasandín torna a Catalunya per defensar la samarreta del Sabadell

El CE Sabadell ha arribat a un acord amb el lateral esquerre Víctor Espasandín (La Corunya, 16 de març del 1985). El jugador gallec, que firmarà amb el club arlequinat per una temporada, torna així a Catalunya després de sortir fa dos anys del Barça B.

Actualitzat
El CE Sabadell ha arribat a un acord amb el lateral esquerre Víctor Espasandín (La Corunya, 16 de març del 1985). Espasandín, que firmarà per un any, es converteix així en el primer fitxatge de la temporada del club arlequinat. 

El defensa gallec,  de 27 anys, va deixar el Barça B l'any 2010 per jugar a l'Omonia xipriota, equip amb què va aixecar la Supercopa i la Copa del seu país. La temporada passada, però, la va acabar al Montañeros de la Corunya, de Segona B, després de rescindir el contracte amb l'Omonia. 

El gallec va ser el capità del FC Barcelona B entrenat per Josep Guardiola. També ha jugat al Real Valladolid i la SD Ponferradina. Xavier Roca, director esportiu del CE Sabadell, explica que "Espasandín arriba per aportar la seva regularitat i experiència al lateral esquerre".
Anar al contingut