Automobilisme

Vettel marca el millor temps en la segona sessió d'entrenaments lliures a Monza, al davant de Schumacher

L'alemany Sebastian Vettel, pilot de proves de l'equip BMW Sauber, ha marcat el millor temps en les dues primeres sessions d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Itàlia de Fórmula 1, que es disputarà diumenge al Circuit de Monza. Vettel, que va fer el seu debut fa dues setmanes al GP de Turquia, ha avantatjat en mig segon Michael Schumacher. Al volant del seu Ferrari, el pilot alemany ha estat força més ràpid que el líder del Mundial, l'asturià Fernando Alonso, a qui ha superat en un segon i quatre dècimes. El català Pere Martínez de la Rosa ha estat cinquè.

Actualitzat

Després d'una primera sessió d'entrenaments lliures en què tan sols 12 dels 29 participants han marcat temps -només el finlandès Kimi Raikkonen d'entre el grup de favorits-, els pilots que lluiten pel títol mundial i per la victòria al GP d'Itàlia s'han pres la segona tanda d'entrenaments més seriosament.

Així, Schumacher s'ha situat amb el segon millor crono i ha superat Alonso, que només ha pogut ser vuitè. El brasiler Felipe Massa, amb la tercera plaça, ha confirmat la superioritat dels Ferrari en aquesta primera jornada d'entrenaments. Quart ha estat l'austríac Alex Wurz i cinquè, el català Pere Martínez de la Rosa, just al davant del seu company d'equip Kimi Raikkonen.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut