Espanyol

Verdú: "Els primers decebuts som nosaltres. L'equip està tocat"

Joan Verdú ha reconegut que després de la derrota contra el Reial Sporting, que els deixa virtualment sense possibilitat d'arribar als llocs europeus, "els primers decebuts som nosaltres, l'equip està tocat". El migcampista barceloní ha promès esforç fins al final de la temporada: "No podem enganyar-nos a nosaltres mateixos ni a ningú. Depenem d'altres, però si hi ha una mínima possibilitat, per molt remota que sigui, l'equip lluitarà per aconseguir-ho", ha comentat.

Actualitzat
Verdú s'ha mostrat autocrític pel partit d'ahir: "Ja sigui per l'ansietat, per les ganes de fer-ho bé... no vam estar al nivell que volíem". A més, ha estès aquesta reflexió a tota la temporada: "Per moments, en alguns partits, ens ha faltat intensitat, concentració o estar-hi més ficats".

Confiat en el derbi


De tota manera, el jugador blanc-i-blau ha insistit que "no podem tirar per la borda la feina de tot un any" i s'ha mostrat esperançat per treure alguna cosa positiva en el derbi contra el Barça: "És un partit especial i si aconseguim alguna cosa és una alegria que li podem donar a l'afició i a nosaltres mateixos".

D'una altra banda, Verdú ha subratllat la importància de Cornellà-el Prat tot i els últims resultats: "Segueixo confiant en el nostre estadi, aquí és on fem el nostre millor futbol i ens sentim més còmodes".

Tres dubtes per Granada

De cara al pròxim partit, a Granada, Sergio García és dubte seriós. Pateix una forta a la cuixa dreta amb un hematoma muscular després del partit contra l'Sporting, segons que ha informat el club.

De la seva banda, el migcampista Cristian Gómez té molèsties al nas per una topada amb un jugador de l'Sporting. Tampoc és segura la seva presència en la convocatòria de Pochettino. L'altre jugador que podria caure de la llista és Kalu Uche. Va acabar el partit contra els asturians amb dolor al tendó rotular del genoll esquerre. En principi, no es tracta d'una lesió important però tampoc està assegurat que viatgi amb l'expedició a Granada.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut