Valverde
Valverde durant la roda de premsa prèvia al Barça-Osca
Barça

Ernesto Valverde anuncia rotacions per a El Alcoraz

El tècnic blaugrana no s'ha amagat a la roda de premsa prèvia al partit de dissabte contra l'Osca que haurà de reservar efectius abans de rebre el Manchester United

Actualitzat

Ernesto Valverde ha afirmat a la roda de premsa prèvia al partit de dissabte contra l'Osca que aquest és un dia per fer rotacions abans de rebre el Manchester United. L'entrenador blaugrana ha explicat que "el calendari ve molt ajustat, venim d'un viatge llarg i d'un partit intens i dimarts ens espera un altre partit intens."

"Leo Messi podria ser un dels jugadors que descansi. Ahir vaig parlar amb ell i va rebre un cop molt fort, estava tocat, com quan et passa un "tràiler" per sobre."

A part de Leo Messi, que va arribar tocat de Manchester pel cop de colze a la cara de Smalling, un jugador que podria jugar contra els aragonesos és Umtiti, del qual Valverde ha recordat que "ha estat molt de temps parat i ha de treballar per intentar recuperar la seva posició". També Debélé podria reaparèixer després de la seva lesió i Jean-Clair Todibo podria debutar en partit oficial.

El tècnic del Barça ha recalcat que cal seguir treballant dur per aconseguir guanyar La Lliga:

"Les circumstàncies són les que són i pot haver-hi canvis, però ens falten deu punts per ser campions. Hem de guanyar tres partits i empatar-ne un altre per guanyar la Lliga, no hem d'oblidar-ho, i això ha de començar demà. La intenció dels canvis és fer l'equip més competitiu".

 

ARXIVAT A:
ValverdeMessi
Anar al contingut